HomeOrderformFindContactGTB
Cosul

Cauta
 Go!

 
Categorii


                                         CERTIFICATUL DE GARANTIE SI CALITATE

      Toate produsele beneficiaza de garantie in conditiile de mai jos:
Garantia se execuata la sediul SC ONLINESHOP SRL, situat in
Piatra Neamt, Orhei nr. 4, in termen de max. 3 zile lucratoare pentru produse din stoc si max. 10 zile pentru produse fara stoc, daca produsele nu sunt pe stoc nici la furnizor atunci garantia se rezolva in termenul legal de 30 zile.
Persoana de contact: Cristi Gaspar, Tel: 0724.517.984, E-mail:

      Se pierde dreptul la garantie: in cazul in care produsul nu este insotit de ambalajul si accesoriile originale, in cazul montarilor/ interventiilor efectuate de persoane neautorizate; in cazul exploatarii defectuoase din partea beneficiarului (setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, medii improprii folosirii produsului – temperaturi ambiante in afara plajei 1040 C, mediu umed, praf, iesire fara sarcina, scurt circuit, socuri mecanice/electrice, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentului, conectarea/deconectarea anumitor componente in timpul functionarii aparatelor sau sistemului, virusare, formarea performantelor echipamentelor prin overcloking, folosirea consumabilelor neoriginale); in cazul deteriorarii si inlaturarii seriilor / sigiliilor; in cazul seriilor ilizibile; in cazul nerespectarii instructiunilor tehnice de intretinere si exploatare a produsului. Nu se acorda garantie in cazul spargerii CD-ului in CD/CD-RW/DVD/MP3 driver.
Taxa de constatare. in cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, societatea noastra isi rezerva dreptul de a solicita beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect, care nu poate fi mai mica de 10 EUR la cursul zilei, fara T.V.A.
Eventualele pierderi de programe, date, aplicatii de pe suporturile de memorie incluse in produsele carora li se solicita garantie nu cad in sarcina societatii noastre, de aceea recomandam salvarea periodica a datelor pe alte suporturi (back-up).
Durata de utilizare normata a produselor: 24 luni,
conform legii 449/2003
Beneficiarul are obligatia sa verifice cantitatile, calitatea si seriile produselor livrate.
Transportul prin mesagerie si coletarie in tara se face pe riscul expeditorului, marfa fiind asigurata.
 

Prezentarea produsului pentru acordarea garantiei se face numai in ambalajul original si insotit de toate documentatia aferenta, accesorii, descrierea defectului, copie de pe CERTIFICATUL DE GARANTIE.

Logo_40wht.gif

Statii radio

Prin magazinul nostru online puteti achizitiona orice produs electronic chiar daca acesta nu este in baza de date. Pentru a primi o oferta buna de pret va rugam sa ne scrieti pe email.

Linkuri utile: Statie Alan 100, Statie Alan 78, Statie Alan 48, Statie Alan 8001, Amplificator 747, Antena PC8, Antena S9, Antena ML 145, Midland G7, Statie radio, Statii Taxi, Statie TaxiStatii radio TTi TCB-880, Statie radio TTi TCB-770

detectoare radar detectoare radar

copyright 2002-2007 Toate drepturile rezervate: www.magazin-online.ro
SC ONLINESHOP SRL - Orhei nr.4 - CUI:RO16306031 Piatra Neamt - Telefon 0744.517.984 - Telefon 0724517984 - Telefon 0333401142 - E-mail: