Folositi o versiune de browser veche! Pentru o afisare optimizata va rugam sa actualizati versiunea de browser.

discount.jpg
Art.Nr.:
EAN:
Producator:Cinematube Zinwell

Cinematube - raportul calitate pret este foarte bun, dispune de placa de retea ethernet, dar i se poate monta si un adaptor wireless pentru retea, are inclusiv meniul in limba romana.Stoc epuizat!

 

 
Download firmware Cinematube, firmware nou 2011
 
Daca intampinati probleme la instalarea versiunii noi, va rog sa descarcati versiunea veche de mai jos
 
 
Atentie: siteul oficial al distribuitorului in Romania este Cinematube .ro. Nu instalati versiunea de firmware conceputa pentru piata americana, nu sunt destinate pietei europene.
 
Piata media playerelor a cunoscut o crestere spectaculoasa in pt. 2011, culminand cu lansarea produsului de fata, care concureaza ca si caracteristici cu produse mult mai scumpe, si in acelasi timp beneficiaza si de o echipa entuziasta de dezvoltatori care raspund frecvent la cerintele cumparatorilor.
Cinematube este un media player bazat pe un chipset din familia Realtek (1073), care are inclusiv meniu in limba romana, poate reda filme (dar nu numai) in formate foarte diverse, cu subtitrare in limba romana.
Acest model se bucura de o popularitate in crestere la nivel international, foarte multi utilizatori preferand acest model datorita functiilor sale complexe la un pret foarte bun.
Cinematube poate atat reda toate fisierele dvs. audio, video, sau imagine, atat de pe un HDD sau stick atasat prin USB cat si prin retea (wireless sau cu cablu), dar si sa downloadeze fisiere noi cu ajutorul clientului de BitTorent incorporat.
Puteti lasa media playerul Cinematube sa se ocupe de download/share ratio, astfel incat nu mai trebuie sa lasati si computerul aprins, facand atat economie la curent (Cinematube consuma maxim 10 wati in modul bittorent), cat si pastrand linistea in camera (Cinematube dispune de o carcasa silentioasa)
Cinematube poate face DTS Downmix, eliminand necesitatea unui decodor DTS extern.
Meniurile DVD nu sunt o problema pentru acest media player.
Pentru o lista completa de functii, puteti consulta tabelul de mai jos.
 
cinematube_specificatii-2.jpg
 

Comentarii

Cosul Dvs.: 0 Produse 0,00
 
 
 
 
Cosul dvs. este gol.

Trageti produsele in acest panou sau utilizati butonul corespunzator [Adauga in cos] pentru a umple cosul dvs.